Workshops - Retreats - Kurser - Konferencer - Behandlinger

Huset på la Gomera

I byen Playa de Santiago på La Gomera, som er en mindre ø i ø-gruppen De Kanariske øer, har Quantum Care Center et dejligt hus.
Huset er højt beliggende med direkte udsigt til Atlanterhavet samt til bjergene, og det kan lejes det meste af året. Der er parkeringsplads nedenfor huset.
Santiago er en lille fiskerby med charmerende restauranter og barer. Der er endvidere natklub, hoteller og tennisbaner. Byen ligger ud til vandet, og den har en fiskerihavn, hvor man kan købe friske fisk hos de lokale fiskere.

Klimaet på La Gomera er særdeles behageligt - og specielt Santiago siges at have det bedste klima på de De Kanariske øer. Vintrene er lune med dagtemperaturer omkring 20 - 23 grader, og om sommeren er temperaturen sjældent over 27 - 28 grader.
La Gomera er en meget seværdig ø med en fantastisk varieret natur. Der er muligheder for vandreture i bjergene, hvor man bl.a. kan beundre den smukke flora, og på øen findes endvidere en regnskov, El Cedro.
Se også www.gomera-island.com

 

Huset ligger som det første hus mod vandet og indeholder faciliteter som adskilt toilet og bad, el samt gaskomfur i køkkenet. Der er flotte gamle flisegulve overalt og gamle charmerende vinduer og døre. Fra huset og terrassen er der fantastiske udsigter over Atlanterhavet, havnen, byen og bjergene.
Huset, som er på ca. 60 m2, består af en stue med to terrassedøre, to soverum med ialt 4 sovepladser (1 dobbelt- og 2 enkeltsenge), et køkken, et baderum samt et toilet. Terrassen går rundt om hele huset
Adressen på huset er La Banda 15, Playa de Santiago, La Gomera, Islas Canarias, Espana.

I Santiago er det muligt at købe frisk frugt året rundt - bl.a. papaya, bananer og avocado. Der er bank, apotek, postkontor samt mange indkøbsmuligheder - bl.a. har de fleste dagligvarebutikker slagteafdeling med kødpålæg og frisk kød. Forretningerne har åbent alle dage, undtagen søn- og helligdage fra 8.30 - 13 og 17 - 19 el. 20.
Restauranterne på øen lukker normalt først, når den sidste gæst forlader stedet.
Det er muligt at leje en bil til en rimelig pris - f.eks. hos CIGAR i Santiago lufthavn (tel: +34 922 873031) eller samme firma i færgebyen San Sebastian (tel: +34 922 141146).

Den letteste måde at komme til La Gomera er at flyve til Tenerife, Aeropuerto Sur "Reina Sofia", se www.sterlingticket.com , og derfra tage en taxi til havnen i Los Christianos - det tager ca. 15 minutter. Fra Los Christianos går der hurtigfærger til Santiago på La Gomera. Se www.garajonayexpres.com

Er I/du interesseret i at leje huset kan du kontakte Marianne Thompson på telefon 46 73 26 04.