Workshops - Retreats - Kurser - Konferencer - Behandlinger

Individuelle behandlinger

Ligger du søvnløs om natten? Eller er du så træt, at du næsten ikke overkommer de daglige krav? Har du tit hovedpine, har du let ved at blive forvirret og nervøs, glemmer du let, og har du tendens til at blive deprimeret? Så kan en behandling på Quantum Care Center hjælpe dig til at få overskud og energi, så du både professionelt og privat kan fungere mere optimalt.

Quantum Care tilbyder blandt andet:

Ayur vedisk pulsdiagnose:
Et let tryk på håndledet aflæser din umiddelbare konstitution, og en efterfølgende rådgivning giver dig redskaber til at rette op på dine eventuelle ubalancer.

Massage:
Vi tilbyder forskellige former for massage, som hjælper med at fjerne spændinger, frigøre kroppens affaldsstoffer og løsne uforløste tanker og følelser, som er bundet i kroppen.

Coaching:
Gennem samtaler finder vi ind til dine sande værdier, og i samarbejde med dig udpeger og styrker vi dine muligheder for at udnytte dine ressourcer.

Vi tager udgangspunkt i lederrollen og bruger coaching som en metode til at skabe sammenhæng imellem forretningens og privatlivets fundament og lederens bevidsthed om egen indsats og trivsel. Individuelle forløb kan aftales.

Terapi:
Hvis du er i en personlig krise i dit liv, kan terapi være det, du vælger i en menneskelig udviklingsproces, som går dybere end coaching. Individuelle forløb kan aftales.