Workshops - Behandlinger - Kurser - Retreats - Konferencer

Konferencer

Business konference I:

Giv dine medarbejdere eller samarbejdspartnere en behagelig overraskelse næste gang, du skal holde konference.
Quantum Care Center tilbyder rolige og naturskønne omgivelser både inde og ude. Vores smukke lokaler indbyder til koncentration i en afslappet atmosfære. Parken, der omgiver centeret, tilfredsstiller behovet for frisk luft og en naturoplevelse i pauserne.
Frokosten og eventuelt middagen byder på Ayur Vedisk mad, der henter sin inspiration fra den gamle, indiske madtradition. Der foreligger også mulighed for at vælge mad fra det finere franske køkken. Alt er økologisk.
Om sommeren kan du slappe af i en liggestol i den skønne park, og om vinteren tænder vi op i pejsen i de smukke stuer. Uanset årstiden er der mulighed for at nyde et glas champagne ved solnedgang.
Vi sætter en ære i at kræse for detaljerne og elsker at overraske gæsterne med det ekstra pift, som gør en konference mindeværdig.

1 – 2 dages konferencer bliver holdt på Gammel Lellingegaard ved Køge.
Konferencer, der strækker sig over flere dage, bliver holdt på Liselund Slot på Møn.

Business konference II:
Se Business konference I.
Her får deltagerne mulighed for at tilvælge en række af de forskellige behandlinger, Quantum Care Center tilbyder – for eksempel massage, yoga samt mange andre aktiviteter. Ligeledes får deltagerne lejlighed til at afslutte dagen i vores hot-tub – et kæmpe udendørs træbadekar, der bliver varmet op med brænde.
Her er der mulighed for at runde dagen af, mens du samtidig nyder et glas champagne ved solnedgang.

Endagskonferencer bliver holdt på Gammel Lellingegaard ved Køge.
Konferencer, der strækker sig over flere dage, bliver holdt på Liselund Slot på Møn.