Workshops - Retreats - Kurser - Konferencer - Behandlinger

Kurser: Yoga

Stress forsvinder ikke af sig selv. Du er selv nødt til aktivt at forebygge og eventuelt helbrede din stress. For at opnå dette tilbyder Quantum Care Center kurser i yoga. Efter kort tids yogaudøvelse vil du mærke en øget fleksibilitet og ro og en voksende opmærksomhed over for både krop og sind.

De fysiske fordele ved yoga er blandt andet forøget styrke, smidighed, udholdenhed og bedre fordøjelse og blodomløb. Yoga arbejder med alle kroppens muskler og forbedrer din balance og holdning. Yoga renser og styrker de indre organer og processer.

Åndedrætsteknikker hjælper dig til at ånde bedre og dybere, og dette giver ro i sindet og større koncentration. Yoga hjælper med at mindske angst, spændinger og humørsvingninger. Yoga giver dig redskaber til at lette særlige fysiske symptomer som hovedpine, søvnløshed, træthed og irritabilitet.

Vi sætter fokus på både dit åndedræt og dine muskler og tilbyder dig at møde en tilstand af indre ro, glæde og energi, som vil hjælpe dig til forebyggelse af stress.