Hvad kan vi tilbyde? - Om JetGl. Lellinggaard - Liselund Slot

Om os: Liselund Slot

Allerlængst oppe i det nordøstlige hjørne af øen Møn ligger den eventyrlige Liselund Park. Den utroligt smukke og fredede park ligger lige ud til Møns Klint, hvor det blå hav lokker til en frisk svømmetur. Her kan opleves slyngede stier, skjulte udsigter, eremitboliger, kinesisk tehus, mindesten med gode ord, gæsteboliger, små søer og sjældne træer.
Indenfor på selve slottet er atmosfæren ikke mindre stemningsfuld. Udover en dejlig restaurant, hvorfra der serveres økologisk mad fra de nærliggende fiskere og gårde, har slottet mødelokaler samt 15 værelser med bad, som ligger på 1. og 2. sal samt i tårnet. De er alle i forskellige størrelser og med forskellig indretning. Hvert værelse har navn efter et af H.C. Andersens eventyr, og eventyret er illustreret med et kunstværk uden på døren. Møbleringen er romantisk og enkel. Alle værelser har toilet og brusebad, og alle kan bruges som både enkelt og dobbeltværelser.

I stueetagen ligger fem sale af forskellig størrelse, alle med smukke gamle kaminer af glaserede sten: ”Oluffas Salon”, ”Havestuen”, ”Svanesøen”, ”Svigermors Kabinet” og ”Baronens Kontor”.
Hver sal har sit eget særpræg; alle har bevaret de oprindelige høje paneler, stuk og loftmalerier, og gulvene er de oprindelige, gamle gulvplanker.
I baronens kontor er der som det eneste sted på slottet mulighed for at se TV.
Hele stueetagen er velegnet til kurser med grupperum.
Fra de 2 overdækkede terrasser er der en pragtfuld udsigt til parken og søen.
Nederst i slottet med udgang til have og park ligger den meget rustikke cafe og kantine.

Slottet har en vidunderlig atmosfære med dyb ro og natur, som er livgivende for sjæl og krop.